Tectiv HD50 kamera

 
Tectiv HD50 kamera

 

“Probably the most flexible action camera on the market in which the screen, remote control, memory, waterproof case and most camera mounts are included...


Mycket lättanvänd, prisvärd och smidig kamerapaket där allt ingår! En superbra Actionkamera som vi på Actionbolaget är mycket glada över att ha i sortimentet.Tectiv filmar i proffskvalité samt att denna kamera kan ta stillbilder med en upplösning på 8 MP. Tectiv har röststyrningen som är en användarvänlig funktion som gör kameran smidig att jobba med. Objektivet har bländare F2,8 och en brännvidd på 170 grader.Dessutom medföljer en TFT-display vilken gör det möjligt att direkt i kameran se på det som filmats och fotograferats. Ta ett åk nedför backen, stanna upp och kolla på skärmen och justera därefter kamerans vinkel vid behov.

 

Kameran kommer med flera smarta och användbara tillbehör: vattentätt case (20 meter), fästen för hjälm, fäste för cykelstyre och fäste för platta ytor som tex på en longboard, skateboard eller wakeboard, fjärrkontroll, strömkabel för laddning av batteri samt minneskort (2 GB).




Köp eller läs mer om TecTiv på www.actionbolaget.se

http://www.actionbolaget.se/foto-tectiv-hd50.php

RSS 2.0