Chuckbuddies - En kul snowboardleksak!

De senaste dagarna har det rasslat in Chuckbuddies beställningar via www.actionbolaget.se, Tack!   Trött på fingerboard? Chuckbuddies är 13 cm höga snowboardåkare i Uretan. Beroende på hur du vrider kroppen och huvudet på figuren så beter den sig olika. Har du barn i släkten köp en Chuckbuddie i julklapp! Kommentar från kund förra året, Benjamin 6 år: - Jag älskar min nya skatekompisgubbe:)    http://www.actionbolaget.se/chuckbuddies.php

Nya snowboards i lager!

Snowboard är vår favoritsport och i år kan vi erbjuda riktigt fina paket till bra priser!

Vi har valt att arbeta tillsammans med StepChild och Technine. Är du på jakt efter en grym brada till ett oslagbart pris kolla in www.actionbolaget.se

Snowboardpaket Stepchild Latchkey + bindning

 

2011/2012 Stepchild Latchkey Finest Snowboard

 

Detta snowboard paket med bräda och bindningar är otroligt prisvärt! Stepchild gör fantastiska brädor och denna Latchkey är nu omgjord med twinshape, rocker och träkärna. Stepchild Latchkey är en bra allround bräda främst anpassad för park men även skön att jibba och leka runt med i pist och puder! 

Snowboardpaket Stepchild Powder Sucks + bindning

 

2011/2012 Stepchild Powder Sucks Snowboard

 

Detta snowboard paket med bräda och bindningar är otroligt prisvärt! Stepchild gör fantastiska brädor. Stepchild Powder sucks är en klockren allround bräda som passar både park Pipe, puder, skog. Vi på actionbolaget kör själva på denna bräda. Powder Sucks har twinshape och kicker i core, svarar snabbt och kan köras var du vill över hela berget. En bräda för dig som vill utveckla din åkning och gillar ”allround” åkning. Kan du åka hyffsat och vill utveckla din åkning och gillar att köra på allt är Powder Sucks det basta valet vi har! 

Snowboardpaket Technine Wassup Rocker boombox + bindning

 

2011/2012 Technine Wassup Rocker Boombox Snowboard Package + bindning Wassup Rocker

 

Detta snowboard paket med bräda och bindningar från Technine är otroligt prisvärt! Technine Wassup Rocker Boombox med true twin ger dig en Medel mjuk bräda med skönt flex, en lättåkt och lekfull snowboard som finns i flera längder. Reverse camber för jibbing ger dig en bräda med massa pop, en stabil nos för de sjukaste pressarna på rails. Passar bäst till Park, streets, jib. Svänger även skönt så givetvis funkar brädan bra för en tur i pisten, skogen eller puder. Välj denna bräda om du vill utveckla din parkåkning, gillar att hoppa och köra rails. 

Snowboardpaket Technine Wassup Rocker + bindning

 

2011/2012 Technine Wassup Rocker Black/white Lines Snowboard
+ bindning Wassup Rocker

 

 

Detta snowboard paket med bräda och bindningar från Technine är otroligt prisvärt! Technine Wassup Rocker Black/white är en suverän ”allround bräda” Reverse camber för jibbing ger dig en bräda med massa pop.

Hoppas vi ses i backen!!!

www.actionbolaget.se

RSS 2.0